Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LALI SYMON

Teatro

  • LALI SYMON
  • LALI SYMON
  • LALI SYMON

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: sábado 24 febrero 2024, 18:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 24 feb.
18:00 h
Finalizado
20:30 h
Finalizado
La Lali és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. No és exactament una actriu, sinó més aviat una comedianta. I encara... Leer más

La Lali és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. No és exactament una actriu, sinó més aviat una comedianta. I encara més concretament, una monologuista.

El que ningú no coneix és la seva autèntica personalitat, ni la vida privada de l’estrella, Lali Symon. I molta gent es pregunta si ella, que sempre es mostra alegre, enginyosa, directa i desinhibida davant la gent, és igual a dins i a fora de l’escenari.

Així, veurem que, quan s’apaguen els focus i ella abandona l’espai públic dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida privada: la seva mare i la seva filla.


Autoria i direcció: Sergi Belbel

Intèrprets:

Emma Vilarasau

Mont Plans

Júlia Bonjoch

Direcció de producció: Maite Pijuan

Producció executiva: Raquel Doñoro

Distribució: Sergi Calleja (Focus)


Anticipada: 25 €

Taquilla: 27 €


100 minuts

CATALÀ

SALA GRAN


Espectacle adaptat per a persones amb dificultats visuals i auditives que comptarà amb subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat.