Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Lali Symon

Culturales, Teatro

  • Lali Symon

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal

De domingo 25 febrero 2024, 18:00 h a 19:45 h

Ver descripción del evento
dom. 25 feb.
18:00 h
Finalizado
Lali Symon és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. És una comedianta, una monologuista. Ningú no coneix la seva... Leer más

Lali Symon és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. És una comedianta, una monologuista. Ningú no coneix la seva autèntica personalitat, ni la seva vida privada i molta gent es pregunta si ella, directa i desinhibida davant la gent, és igual a dins i a fora de l’escenari.


I és que quan s’apaguen els focus i ella abandona l’espai públic dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona (o potser es podria dir un altre “personatge”?) i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida privada: la seva mare i la seva filla, a les quals sempre ha mantingut al marge de la seva professió.

La comèdia i la tragèdia s’alternen en tots dos espais, el públic i el privat, i la ficció i la realitat acabant creuant-se.