LAS ASAMBLEÍSTAS (LAS QUE TROPIEZAN)

Teatro

  • LAS ASAMBLEÍSTAS (LAS QUE TROPIEZAN)
  • LAS ASAMBLEÍSTAS (LAS QUE TROPIEZAN)
  • LAS ASAMBLEÍSTAS (LAS QUE TROPIEZAN)

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

De jueves 4 abril 2024, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
 Les nostres protagonistes porten anys i anys, segles, ensopegant una i altre vegada amb les mateixes pedres, els mateixos errors.... Leer más

 Les nostres protagonistes porten anys i anys, segles, ensopegant una i altre vegada amb les mateixes pedres, els mateixos errors. Uns errors causats en la seva gran majoria per les lleis creades pels homes.

La deessa Némesis, farta de contemplar esta injustícia, decideix fer un encanteri a les dones per a que s’uneixin i prenguin consciència.

Liderades por Praxàgora, juntes hauran de robar la roba dels homes i colar-se a l’assemblea per aconseguir així canviar les lleis establertes per altres més justes i igualitàries.

Però només tindran el temps d’una nit per creuar el gran bosc que porta fins al pujol on es celebra l’assemblea al despuntar el dia. I l’obscuritat del camí és plena de perills i miralls en els que veuran reflectides les seves pròpies vides.

Enfrontant-se a elles i a les seves pors, hauran de resoldre quines lleis son les que realment faran que tot canviï per fi, d’una vegada per totes i per sempre.

Aquestes assembleistes ens faran reflexionar a cop de riure a prop del nostre paper a la societat, obligant-nos a implicar-nos i prendre partit, ho vulguem o no.

Una adaptació del text clàssic de ‘Las asambleístas’, de Aristófanes.