Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LAS COSAS QUE DECIMOS, LAS COSAS QUE HACEMOS (Castellano)

Cine

  • LAS COSAS QUE DECIMOS, LAS COSAS QUE HACEMOS (Castellano)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De sábado 24 julio 2021, 19:45 h a 21:45 h

Ver descripción del evento
Per començar el film ens fara anar de vacances a la campanya francesa. Daphné, embarassada de tres mesos, es troba sola per rebre a... Leer más

Per començar el film ens fara anar de vacances a la campanya francesa. Daphné, embarassada de tres mesos, es troba sola per rebre a Maxime, el cosí del seu nòvio François, que ha hagut de marxar a París per cobrir a un company malalt. Durant quatre dies, mentre esperen el retorn de François, Daphne i Maxime es coneixen i també comparteixen històries molt íntimes que els acostaran. Compost d’aventures amoroses que es superposen i a més complementen, aquests relats, enfilats amb minuciositat d’orfebre, mancats de tota afectació i sempre estimulants, responen a un hàbil mecanisme que defineix a diversos personatges errants encarnats per intèrprets en estat de gràcia.