Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Lectura dramatitzada: "El poema del Pessebre"

Teatro

  • Lectura dramatitzada: "El poema del Pessebre"

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De jueves 8 diciembre 2022, 18:00 h a 19:15 h

Ver descripción del evento
jue. 8 dic.
18:00 h
Finalizado
Com ja va sent tradicional, el grup de “Teatre i Poesia” obre el pròleg de les festes nadalenques amb una lectura relativa al Nadal.... Leer más

Com ja va sent tradicional, el grup de “Teatre i Poesia” obre el pròleg de les festes nadalenques amb una lectura relativa al Nadal. Enguany hem triat “El Poema del Pessebre”, de Joan Alavedra, una petita joia poètica de l’autor que va néixer d’una petició de la seva filla davant les figuretes del pessebre. En començar a escriure el poema, Alavedra decidí fer un gir i fer “parlar” les figuretes en primera persona i establir una connexió entre el Naixement i la Passió i Mort de Jesús, que nasqué precisament per redimir el món a la creu. El poem es d’una bellesa i espiritualitat exquisides i va merèixer que Pau Casals, gran amic del poeta, commogut pels seus versos s’inspirés per a compondre el seu magnífic oratori: “El Pessebre”. Voldríem, de tot cor, que les nostres veus us puguin transmetre tota la bellesa dels seus versos.