Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Lectura dramatitzada: "El somni d'una nit d'estiu"

Teatro

  • Lectura dramatitzada: "El somni d'una nit d'estiu"

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De sábado 22 abril 2023, 18:00 h a 19:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 22 abr.
18:00 h
Finalizado
Us presentem una de les obres més delicioses, i alhora complexes, del gran geni anglès que té per teló de fons una nit d’estiu plena... Leer más

Us presentem una de les obres més delicioses, i alhora complexes, del gran geni anglès que té per teló de fons una nit d’estiu plena de màgia. Josep Maria de Sagarra, en la seva traducció de l’obra, que és la que nosaltres hem escollit, canvia el títol intencionadament pel de “Un somni de nit de Sant Joan” perquè….. quina nit d’estiu és més màgica que la de Sant Joan… el solstici d’estiu…?

L’obra , ambientada en una Atenes intemporal en les vigílies de les noces del gran Duc d’Atenes amb la reina de les Amazones, està envoltada de fantasia, de màgia, de poesia i també de grans contrastos, atès la realitat i el somni estan en constant contraposició, configurant un mosaic molt variat de personatges, històries, situacions, escenaris … tan diversos com la rigidesa de les lleis, l’amor d’unes joves parelles desafiants, la simplicitat d’uns menestrals convertits en actors, i… el bosc… un bosc ple de fades i d’encanteris… que ens porten i ens transporten a llocs de somni.

Ens agradaria fer-vos somniar amb nosaltres una estona, gaudint d’un text riquíssim al que, modestament, hem volgut prestar les nostres veus i donar vida per amor al teatre.