Finalizado

Les Fourchettes

ver detalle del evento

Lugar: Carrer de la Falguera, 6

Inicio: 11-12-2022 18:30

Categorias: Conciertos, Música

Les Fourchettes són un quartet vocal de Barcelona format per quatre cantants procedents d'estils diferents unides per l'amor a la música... Leer más

Les Fourchettes són un quartet vocal de Barcelona format per quatre cantants procedents d'estils diferents unides per l'amor a la música vocal. Format l'any 2015, aquest jove quartet ja ha actuat a festivals internacionals com el Moscow Spring a Cappella i ha guanyat el premi al millor quartet del concurs nacional de Barbershop SABS, convertint-se en el primer quartet femení que aconsegueix la medalla d'or en aquesta categoria. L'any 2019 van concursar al talent show La Voz, superant amb èxit vàries eliminatories.

A Capella! és un espectacle en el que la veu és l'únic instrument i protagonista. Amb un repertori que fa homenatge als grups vocals femenins dels 50 i els 60, Les Fourchettes reivindiquen amb certa dosi d'irreverència el Barbershop, un gènere tradicionalment masculí que tanmateix fan seu per intepretar des de estàndards de jazz a temes de pop rock actual.

Eulàlia Rosa

Paula Sánchez – Valverde

Elia Piera

Iris Di Cassi

Las inscripciones estan cerradas.