Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Les irresponsables

Teatro

  • Les irresponsables
  • Les irresponsables
  • Les irresponsables

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal de Terrassa

De sábado 30 abril 2022, 20:00 h a 21:25 h

Ver descripción del evento
sáb. 30 abr.
20:00 h
Finalizado
La Lila té quaranta anys i l’ha deixat la parella. La seva amiga, la Núria, i la Fabi, la seva germana, se l’emporten a passar un cap... Leer más

La Lila té quaranta anys i l’ha deixat la parella. La seva amiga, la Núria, i la Fabi, la seva germana, se l’emporten a passar un cap de setmana a fora de la ciutat a una casa que els han deixat uns coneguts. A canvi de la casa, una única condició: vigilar que el gos dels veïns no es cagui al jardí. Amb aquest divertida i a la vegada absurda premissa comença Les irresponsables. 

Hi ha un dia en que necessitem imperiosament ser irresponsables. Una comèdia que parla sobre la ambigüitat dels desitjos, la fragilitat de l’amor i totes aquelles coses inconfessables que només poden surar entre amigues. I tu, què faries per ajudar a una amiga? Fins on series capaç d’arribar? 

Un seguit de circumstàncies converteixen un cap de setmana normal en una obra de teatre hilarant escrita per l’argentí Javier Daulte i sota la direcció de Sílvia Munt. Una comèdia d’embolics, un cap de setmana amb les amigues on la situació escala minut a minut. 

Una coproducció de Bitò, La Villarroel i Bulthaup.