Les nits màgiques de la Casa de Huelva

Teatro

  • Les nits màgiques de la Casa de Huelva
Próximamente

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Centro Cultural Casa de Huelva Avda. Europa 176

De sábado 18 noviembre 2023, 20:30 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 18 nov.
20:30 h
Las entradas se pondran a la venta el 18/10/2023 09:00
“Les nits màgiques de la Casa de Huelva” forma part de la programació anual del nou projecte de difusió cultural que engega sinergies... Leer más

“Les nits màgiques de la Casa de Huelva” forma part de la programació anual del nou projecte de difusió cultural que engega sinergies al barri per omplir-lo de música i màgia. Un projecte que es desenvolupa amb el suport del Centre Cultural Bellvitge-Gornal de l’Ajuntament de l’Hospitalet i que us ofereix la possibilitat d’il·lusionar-vos amb la màgia i col·laborar amb una entitat social del barri.

El dissabte 18 de novembre veniu a gaudir d’un vespre màgic amb la companyia “Un mago en tu vida”. Xavi Garcia i Jordi Sain són una parella de mags molt diferents entre ells que gaudeixen de la màgia i que només volen que vosaltres també en gaudiu. Un espectacle divertit, participatiu i apassionant en el qual viureu la màgia en les vostres pròpies mans.

Alguns detalls:

  • Espectacle en castellà amb intermedi. Edat recomanada a partir de 12 anys. Obertura de portes a les 20:00 h. Per accedir a la sala cal pujar escales.
  • La recaptació total de les entrades ajudarà a finançar un projecte social del barri.
  • ActitudW242 creu que la societat té la responsabilitat de garantir l'accés a la cultura de tota la població. Per això, si et ve de gust gaudir de la màgia, però la teva situació personal no et permet comprar una entrada, escriu-nos al correu [email protected] i trobarem una manera de fer-ho possible.