Finalizado

Les traces del silenci | TAE

ver detalle del evento

Lugar: Teatre Alegría

De 25-09-2021 20:00 a 26-09-2021 19:20

Categorias: Culturales

Una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada del Vallès de 1962... Leer más

Una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada del Vallès de 1962 i una de les seves conseqüències més silenciades: el tràfic d’infants. Una historiadora i una arxivera protagonitzen aquesta història que busca compartir amb el públic una recerca real per a plantejar un debat de memòria i de reparació dels crims del franquisme, en un cas on les seves protagonistes encara són vives i encara esperen justícia.

Amb l'objectiu d'interpel·lar al públic i enfrontar-lo a les dues cares d'un mateix conflicte, el muntatge presentat per la companyia Therkas Teatre -amb seu a Terrassa- ofereix la possibilitat d'accedir a uns documents inèdits a través de la recerca realitzada per la dramaturga i investigadora Esther Lázaro. Una obra que segueix incidint de manera directa en el nostre present i que ens parla també de la maternitat, l’educació, la diversitat, els valors i l’herència, mitjançant un joc de poètiques teatrals.

-----

Dramatúrgia: Esther Lázaro

Direcció: Alba Saura Clares

Interpretació: Rosa Aguado i Esther Lázaro

Espai escènic i il·luminació: Sergi Corbera

Espai sonor i composició musical: Álvaro Imperial

Vestuari i caracterització: Hernán Martínez i Alba Saura

Estilisme: Nuria Navarro i Marc Murillo

Producció executiva: Esther Lázaro

Ajudant de producció: Sergi de los Rios

Una producció de Therkas Teatre

Amb el suport de: OSIC, Centre Cívic Parc Sandaru, ICUB, Cultura en Viu-UAB, Ajuntament de Terrassa-Cultura a través dels ajuts Terrassa Crea,, Arxiu Comarcal del Vallès Occidental i Arxiu Històric de Terrassa i Associació Nens Desapareguts de la Riuada de 1962.


Las inscripciones estan cerradas.