Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

L'ESTRANYA PARELLA

Teatro

  • L'ESTRANYA PARELLA
  • L'ESTRANYA PARELLA
  • L'ESTRANYA PARELLA

Ciudad: Barcelona

Lugar: Casino l'Aliança Poblenou - b

De sábado 20 marzo 2021, 18:00 h a domingo 21 marzo 2021, 17:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 20 mar.
18:00 h
Finalizado
dom. 21 mar.
18:00 h
Finalizado
Fèlix Ungar, un home meticulós, hipocondríac i maníac de la neteja és expulsat de casa per la seva dona. Totalment destrossat s'acosta... Leer más

Fèlix Ungar, un home meticulós, hipocondríac i maníac de la neteja és expulsat de casa per la seva dona. Totalment destrossat s'acosta al pis del seu amic Òscar, que l'acull. Decideixen compartir pis i despeses. L'Òscar té un caràcter diametralment oposat a ell; desordenat, brut i deixat, però amb bon cor. Els conflictes entre ells dos no triguen a arribar i la convivència es fa insuportable.

L'estranya parella és una coneguda comèdia amb guió de l'americà Neil Simon, que gira a l'entorn de les dificultats que tenim les persones per viure compartint sostre amb amics o amb la parella. La trama còmica i divertida plena de diàlegs de vegades àcids, fan d'aquesta obra teatral un clàssic atemporal.