Evento finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Liceu a la fresca: Carmen de Bizet. Espectacle anul·lat. Es retransmetrà pel Canal 33TV

Música

Entrápolis
Agotadas

Evento finalizado

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Jardins del Castell

Inicio: sábado 20 junio 2020, 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 22 may.
18:35 h
Evento finalizado
El muntatge icònic i referent de Bieito amb les veus de Rachvelishvili, Margaine i Abrahamyan Tot i el fracàs de la seva estrena... Leer más

El muntatge icònic i referent de Bieito amb les veus de Rachvelishvili, Margaine i Abrahamyan

Tot i el fracàs de la seva estrena i que pràcticament va acabar amb la vida de Bizet, Carmen ha esdevingut, des del darrer quart de segle XIX, una de les òperes més estimades pel públic d’arreu. Sobre el relat homònim de Prosper Mérimée, el compositor francès va convertir la gitana cigarrera en un personatge immortal per la seva llibertat indòmita, marcada per la fatalitat.

Amb aquest títol, el director escènic Calixto Bieito va debutar en el món de l’òpera, en el marc d’un ja llunyà Festival de Peralada del 1999 —mesos abans de la reobertura del Liceu— i amb un muntatge que després s’ha reposat en diversos teatres nacionals (incloent-hi el Liceu) i internacionals. L’acció s’ubica al nord de l’Àfrica, en el marc d’una de les últimes colònies espanyoles, en què la suor de la vida i la sang de la mort corren cap a un fatal i mutu encontre.

Durada espectacle:  2 hores aproximadament

Direcció musical: Patrick Summers

Direcció d’escena:  Calixto Bieito