Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.

Formación

  • LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.
  • LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.
  • LIDA WORKSHOP 1 . TÈCNICA VOCAL AMB CELESTE ALÍAS.

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Escoles Velles

De sábado 22 enero 2022, 11:00 h a domingo 23 enero 2022, 14:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 22 ene.
11:00 h
Finalizado
Celeste Alías és una cantant inquieta, curiosa i eclèctica. És en una de les cantants més versàtils i originals del panorama vocal... Leer más

Celeste Alías és una cantant inquieta, curiosa i eclèctica. És en una de les cantants més versàtils i originals del panorama vocal del país. A nivell interdisciplinar té un fort lligam amb la poesia, la dansa i l'art plàstic. En l'actualitat és professora del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i el Conservatori Municipal de Manresa i està en actiu en els seus projectes artístics, amb músics com Marco Mezquida o Guillem Arnedo Band.

Aquest workshop està pensat per a descobrir-nos i poder parlar musicalment des d’aquí. Parlarem de tècniques, de l'aire i el suport. Farem cants col.lectius i aprendre’m a través del joc i de la improvisació a sentir-nos més connectats amb el nostre instrument. Prepararem una obra amb les composicions i les impros que sorgeixin del treball i les mostraremos a l'última hora del taller. 

El taller es desenvoluparà dissabte (11-14h i 16-19h) i diumenge (11-14h).

https://www.instagram.com/celestealias/

Spotify- Celeste Alías

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.


+18 anys