Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

L'IL·LUSIONISTA

Otros, Teatro

  • L'IL·LUSIONISTA
  • L'IL·LUSIONISTA

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Ronda Sant Antoni, 19

Inicio: sábado 30 septiembre 2023, 17:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 30 sept.
17:00 h
Finalizado
20:00 h
Finalizado
Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L’il·lusionista interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia... Leer más

Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L’il·lusionista interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre. En aquesta ocasió la il·lusió d’en Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l’escapisme, els conills que surten del barret… esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre. Despreocupeu-vos d’intentar trobar explicacions lògiques de tot el que passa sobre l’escenari, a vegades hi ha coses que simplement no tenen explicació, i sovint són les més divertides. Riure pel simple fet de riure, amb el mateix objectiu irrellevant que un mag endevina la carta a un espectador. Sense fils, sense imants i sense trucs, des de la distància, en Peyu pot fer una cosa tan màgica com canviar-vos el rostre.


Idea original i interpretació: Peyu

Direcció: Joan Roura

Producció: El Corral


90 minuts

CATALÀ

SALA GRAN

Anticipada: 20 €

Taquilla: 22 €