Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

L'inventor d'il.lusions | TAE

Culturales, Familiar

  • L'inventor d'il.lusions | TAE

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De domingo 17 octubre 2021, 12:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
dom. 17 oct.
12:00 h
Finalizado
Qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen?... Leer más

Qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen? Per saber les respostes a totes aquestes preguntes màgiques, l’increïble Professor Gargot ens farà una visita guiada pel seu taller laboratori. Amb ell ens endinsarem en el món dels invents i els efectes especials i coneixerem les bambolines de l’il·lusionisme. A més, també gaudirem d’un fantàstic espectacle màgic de la mà del GrandMack, l’encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.

L’humor, l’enginy i una posada en escena sorprenent i original són els ingredients d’aquest espectacle per a tota la família, un xou de teatre màgic en el qual Enric Magoo, un dels mags més prestigiosos del país i guardonat arreu del món, es desdobla en dos personatges que faran riure i somiar als menuts/des de la casa. Una obra amb ritme ritme, sorpreses contínues i trucs de màgia insòlits que promet deixar-los amb la boca oberta.

---

Creació, direcció i interpretació: Enric Magoo

Tècnic: Carles Ruiz

Guió: Enric Ruiz

Ajudants de direcció: Ana Ruiz i Victòria Alcaraz

Correcció lingüística: Josep Estruch Traité

Arranjament musical: Xavi Carbonell “Carbo-sound”

Escenografia i vestuari: El Talleret, Agustí Bardella i Enric Ruiz

Efectes màgics: Enric Magoo i Realitats Impossibles

Fotografia: Evaristo Jiménez "Boga"