Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LLENÇA'T FESTIVAL : DINAR

Gastronómicos

  • LLENÇA'T FESTIVAL : DINAR

Ciudad: Llorenç del Penedès

Lugar: LLORENÇ DEL PENEDÈS

De domingo 18 septiembre 2022, 14:30 h a 16:30 h

Ver descripción del evento
dom. 18 sept.
14:30 h
Finalizado
FESTIVAL LLENÇA’T - EL CENTRE DE LLORENÇ DEL PENEDÈS - El proper 18 de setembre El Centre de Llorenç del Penedès celebrarà la 1ª edició... Leer más

FESTIVAL LLENÇA’T - EL CENTRE DE LLORENÇ DEL PENEDÈS -

El proper 18 de setembre El Centre de Llorenç del Penedès celebrarà la 1ª edició del Festival Llença’t. Aquest vol ser un esdeveniment pioner en el qual es duran a terme actuacions musicals, activitats per a la canalla, fira de comerç local, dinar popular i d’altres activitats.

El festival té com a eix principal la tocata conjunta de la cançó Llença’t dels Lax’n Busto per part de músics i cantaires del Baix Penedès. En aquesta tocata conjunta pot participar qualsevol persona que sàpiga tocar algun instrument.

La jornada s’iniciarà al matí amb actuacions musicals a càrrec de músics del territori i activitats infantils.

Al migdia es farà un dinar popular i tot seguit es realitzarà la tocata conjunta de la cançó Llença’t dels Lax’n Busto. Un cop finalitzi aquesta, el grup Pemi Rovirosa i Els Invictes ens delectarà amb un fantàstic concert.

Durant tota la jornada hi haurà una fira de comerç local amb diverses parades en la qual els establiments del poble mostraran els seus productes i serveis.