Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Lluís Coloma, trio - Blues/Boogie Woogie

Conciertos

  • Lluís Coloma, trio - Blues/Boogie Woogie

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De viernes 20 enero 2023, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 20 ene.
20:00 h
Finalizado
Nascut a Barcelona el 1973, Lluís Coloma és un dels pianistes de blues actuals més actius i reconeguts de l'escena europea en el gènere... Leer más

Nascut a Barcelona el 1973, Lluís Coloma és un dels pianistes de blues actuals més actius i reconeguts de l'escena europea en el gènere del Blues i el Boogie Woogie. Influenciat des de molt jove pels discos de Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, el Lluís s'allunya a poc poc dels estudis de piano clàssic per dedicar-se, de manera autodidacta, exclusivament al Rock & Roll. Ben aviat mostra la sorprenent habilitat per al Blues i el Boogie Woogie que l'ha fet ser uns dels pianistes de blues més coneguts a Europa. Guardonat amb els premis “Músic de l'any” i “Artista BluesCat”, Lluís és convidat habitualment a festivals de Blues & Boogie Woogie de tot Europa, on destaca per ser un músic virtuos i original en les seves composicions i execució. Vindrà acompamyat de d'en Manolo Germán al contrabaix i Olivier Rocque a la bateria.