Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Los árboles mueren de pie

Teatro

  • Los árboles mueren de pie

Ciudad: Barcelona

Lugar: Carrer de Santa Magdalena, 12

De viernes 12 noviembre 2021, 21:00 h a domingo 14 noviembre 2021, 20:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 12 nov.
21:00 h
Finalizado
sáb. 13 nov.
21:00 h
Finalizado
dom. 14 nov.
18:00 h
Finalizado
Aquesta obra d’Alejandro Casona fou estrenada l’1 d’abril de 1949 a Buenos Aires, durant el seu llarg exili. “Los árboles mueren de... Leer más

Aquesta obra d’Alejandro Casona fou estrenada l’1 d’abril de 1949 a Buenos Aires, durant el seu llarg exili.

Los árboles mueren de pie” és un cant a la nostra existència, a la màgia de viure; a totes aquelles persones que sempre estan dretes, com un gran arbre, sense importar que per dins, en el seu interior, se sentin corcades o trencades, ja que les seves arrels sempre s’alimenten d’esperances, de records, d’allò en què creuen i els eleva l’esperit, encara que la terra on els ha tocat créixer algunes vegades sigui inhòspita i estèril.

Deixeu-vos portar per aquesta “ONG” filantròpica, que l’únic que pretén és donar una mica d’esperança, il·lusió o simplement un somriure.

Mauricio: De los males del cuerpo ya hay muchos que se ocupan. Pero ¿quién ha pensado en los que se mueren sin un recuerdo hermoso?