Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LOS HIJOS DEL TRUENO al Festival Altaveu

Conciertos, Culturales

  • LOS HIJOS DEL TRUENO al Festival Altaveu

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Escenari de Can Castells

De viernes 10 septiembre 2021, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 10 sept.
20:00 h
Finalizado
LOS HIJOS DEL TRUENO Vicente Leone i Daniel Granados, al costat de Joe Crepúsculo, han format una orquestra de ball popular. Acumulant... Leer más

LOS HIJOS DEL TRUENO 

Vicente Leone i Daniel Granados, al costat de Joe Crepúsculo, han format una orquestra de ball popular. Acumulant música mediterrània en les seves escoltes, com una gran petxina que ha gravat durant anys el rumor, ens porten Rumba-ficció, havaneres i distopia per a dibuixar la banda sonora d'una ciutat que sura junt una mar.

  • Escenari Can Castells
  • Accés al recinte per Carrer Ebre, 11. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 19.45h
  • Inici actuació: 20h
  • Fi de l'actuació: 21.30h

* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si has realitzat una reserva i finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/