Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Lu Rois (66 Butaques)

Conciertos, Música

  • Lu Rois (66 Butaques)

Ciudad: Figueres

Lugar: Sala Toni Montal - LA CATE

De viernes 21 octubre 2022, 21:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 21 oct.
21:00 h
Finalizado
66 BUTAQUES Lu Rois ‘Luna nueva’ 21 d’octubre a les 21h Sala Toni Montal I si poguéssim escriure una carta al nostre jo de la infància... Leer más

66 BUTAQUES

Lu Rois

‘Luna nueva’

21 d’octubre a les 21h

Sala Toni Montal

I si poguéssim escriure una carta al nostre jo de la infància per abraçar-lo des del futur? Transmetre-li pau i confort. Explicar-li que (ehem) tot anirà bé. Lu Rois ha escrit aquesta carta. Es diu ”Luna nueva”, com aquella lluna que no brillava al cel la nit que va néixer. És el single inèdit amb què inaugura l’any 2021, enregistrat en viu (àudio i vídeo a la vegada) en una sala Apolo sense públic. En aquesta nova aventura, Lu Rois compta amb dos grans aliats a l’escenari D’una banda, el guitarrista Santi Careta, de l’altra la DJ Tutu.

Una nova sonoritat, flonja i acollidora, en un procés orgànic i col·laboratiu, experimentant fins a diluir el piano en un mar de pedals i sintetitzadors, però reservant sempre el protagonisme per a la veu.

Lu Rois - piano i veu

Santi Careta - Guitarra

Durada: 60 minuts

12 € - Anticipada (fins a una setmana abans del concert): 10€

Socis: 10€.

DESCOMPTES:

Menors de 16 anys Gratuït

50% de descompte per a persones d’entre 16 i 29 anys

Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.

Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.