Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

L'Últim Ball

Teatro

  • L'Últim Ball

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta

Inicio: sábado 25 mayo 2024, 21:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 25 may.
21:00 h
Finalizado
dom. 26 may.
20:00 h
Finalizado
El grup de Teatre Juvenil Divendres presenta L'ÚLTIM BALL, escrit i dirigit per Sònia Garà, amb direcció musical de Jordi López.Series... Leer más

El grup de Teatre Juvenil Divendres presenta L'ÚLTIM BALL, escrit i dirigit per Sònia Garà, amb direcció musical de Jordi López.

Series capaç de fer coses en contra dels teus valors per aconseguir el que més desitges? La teva privacitat té preu? Mentiries sobre els teus sentiments, per estratègia? Trairies als teus amics a canvi d'assolir el teu somni? Fins a on estaries disposat o disposada a arribar, per tenir èxit?

La directora d'una prestigiosa acadèmia d'arts escèniques, vol obtenir fama i poder, aprofitant-se del seu programa d'estudis retransmès en streaming. Els aspirants a artistes, hauran de posar preu al seu propi èxit i reflexionar si tot s'hi val, per assolir el que més desitgen.