Evento finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Luna Roja a García Lorca

Conciertos, Música

  • Luna Roja a García Lorca
Agotadas

Evento finalizado

Ciudad: Terrassa

Lugar: Passatge Ernest Lluch, 1

De domingo 19 abril 2020, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 19 abr.
18:00 h
Evento finalizado
Diumenge 19 d’abril a les 18’00 LUNA ROJA, A GARCÍA LORCA Mireia Pintó, mezzo-soprano - Enric Arquimbau, dient Orquestra de... Leer más

Diumenge 19 d’abril a les 18’00

LUNA ROJA, A GARCÍA LORCA

Mireia Pintó, mezzo-soprano -

Enric Arquimbau, dient

Orquestra de Cambra Terrassa 48


Quim Térmens, concertino, director


Obres de I.Albéniz, M.Ortega, M. de Falla, F.García Lorca S.Revueltas,C.Kross


“Abans de tot sóc músic” digué Federico García Lorca l’octubre del 1933 en una entrevista a Buenos Aires. En aquest concert ressaltarem la seva vinculació amb el món musical.

Relacionat amb molts músics espanyols de l’època la seva obra literària està plena de referències musicals i els seus versos porten amagats una música callada en el seu ritme. Gran estudiós i investigador de la música popular potser la seva obra musical més important són les "Canciones Populares Españolas", enregistrades pel mateix Lorca i la bailaora La Argentinita.

Afusellat just acabar la guerra civil espanyola els seus poemes han estat una font continuada d’inspiració en moltes obres musicals.Preu:12€Diumenge 24 de maig a les 18 h