Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LUNANA, UN YAK EN LA ESCUELA

Cine

  • LUNANA, UN YAK EN LA ESCUELA

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 4 diciembre 2022, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 4 dic.
19:00 h
Finalizado
Cine club GavàUgyen és un jove professor a Bhutan, que eludeix els seus deures mentre planeja anar a Austràlia per a convertir-se en... Leer más

Cine club Gavà

Ugyen és un jove professor a Bhutan, que eludeix els seus deures mentre planeja anar a Austràlia per a convertir-se en cantant. Com a reprimenda, els seus superiors li envien a l’escola més remota del món, un llogaret glacial de l’Himàlaia anomenada Lunana. Després d’un esgotador viatge, Ugyen arriba a Lunana, on es troba sense electricitat ni calefacció, en una escola sense finestres ni pissarra. Encara que pobres, els vilatans donen una càlida benvinguda al seu nou mestre, però ell s’enfronta a l’aclaparadora tasca d’ensenyar als nens del poble sense cap material. Desesperat, vol abandonar i marxar-se com més aviat millor, però a poc a poc, es veu conquistat per la senzillesa, bondat i ganes d’aprendre dels petits i les seves famílies.


Idioma: Castellà

Durada: 110 min