Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MAC McCLURE, piano

Música

  • MAC McCLURE, piano
  • MAC McCLURE, piano

Ciudad: Matadepera

Lugar: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De viernes 3 marzo 2023, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 3 mar.
19:00 h
Finalizado
Mac McClure va néixer a Florida, EEUU. És llicenciat en filologia per la Universitat de Carolina del Nord, EEUU. Va començar els seus... Leer más

Mac McClure va néixer a Florida, EEUU. És llicenciat en filologia per la Universitat de Carolina del Nord, EEUU. Va començar els seus estudis musicals amb Consuelo Colomer, i va continuar amb Michael Zenge i Phyllis Rapperport. Al 1984 es va traslladar a Barcelona per estudiar amb Carlota Garriga a la prestigiosa Acadèmia Marshall, institució fundada el 1901 per Enric Granados. A partir de 1991 va començar a treballar amb Alícia de Larrocha el repertori espanyol i clàssic. Ha dedicat un gran esforç al repertori per a piano espanyol (Albéniz, Balada, Esplà, Falla, Granados, Montsalvatge, Mompou, Rodrigo, Surinach, Turina...) La música per a piano i veu forma gran part del seu repertori (l’obra completa de Granados, Montsalvatge, Albéniz, Mompou, Ginastera, Toldrà i Turina) i des del 1998 treballa amb Dalton Baldwin la música francesa (preparant l’integral de Debussy, Faure i Poulenc)

El repertori de Mac McClure s’entén de Bach a Lutoslawski, Messian i Rzweski. Les seves interpretacions de la música del segle XX i la música contemporània han sigut aclamades per la crítica, el públic i els seus compositors.

El seu repertori per a piano i orquestra inclou obres de Del Águila, Bolcom, Barber, Daughtery, Turina, Garriga, Montsalvatge i Surinach.