Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MACBETH (EN DIRECTE TEATRO ALLA SCALA) (Otros idiomas)

Cine

  • MACBETH (EN DIRECTE TEATRO ALLA SCALA) (Otros idiomas)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De martes 7 diciembre 2021, 18:00 h a miércoles 8 diciembre 2021, 21:37 h

Ver descripción del evento
Sinopsi L’argument ens narra la història del Comte d’Almaviva que, malgrat ser casat, no deixava de tractar de seduir integrants femenins... Leer más

Sinopsi

L’argument ens narra la història del Comte d’Almaviva que, malgrat ser casat, no deixava de tractar de seduir integrants femenins de la seva servitud, entre els quals hi havia Susana, promesa en casament a Fígaro. Per la seva banda però, el page Cherubino, un jovenet enamorat de la Comtessa d’Almaviva, no parava de fer de les seves per conquerir-la.

La quantitat de situacions còmiques, embolics provocats per identitats confoses, combinades amb moments amorosos i nostàlgics tendres, manté l’atenció de l’espectador durant la totalitat de l’obra. A més, Mozart va abocar a cada ària, a cada escena, a cada assemblatge, música meravellosa i difícil d’oblidar.

Des de la espurnejant Obertura, passant per coneguts nombres individuals dels diversos personatges, fins al septet que tanca l’Acte Segon, el duet de la carta de l’Acte Tercer i el festiu final, no cessen les meravelloses melodies de sorprendre els qui les escoltin. No en va, aquesta obra és considerada una de les tres comèdies més grans en la història de l’òpera.

EQUIP CREATIU

Música: Giuseppe Verdi

Director musica;l Riccardo Chailly

Director: Davide Livermore

Director d’ escena: Giò Forma

Repartiment: Anna Netrebko, Luca Salsi, Francesco Meli i també Ildar Abdrazakov

Teatre: Teatro Alla Scala

Durada: 210 min aprox.