Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Macbeth (Orson Welles vs Shakespeare)

Cine

  • Macbeth (Orson Welles vs Shakespeare)

Ciudad: Figueres

Lugar: Sala Toni Montal - LA CATE

De viernes 20 octubre 2023, 20:00 h a 21:45 h

Ver descripción del evento
vie. 20 oct.
20:00 h
Finalizado
CINEMA ORSON WELLES VS SHAKESPEARE MACBETH DIVENDRES 20 D’OCTUBRE A LES 20H SALA TONI MONTAL Sinopsi: Anglaterra, Edat mitjana. Macbeth... Leer más

CINEMA

ORSON WELLES VS SHAKESPEARE

MACBETH

DIVENDRES 20 D’OCTUBRE A LES 20H

SALA TONI MONTAL

Sinopsi:

Anglaterra, Edat mitjana. Macbeth és un noble cavaller escocès. Un dia, després d'una batalla en la qual es guanya el favor del monarca, troba a tres bruixes que li profetitzen que algun dia arribarà a ser Rei. Després del compliment d'altres dues profecies formulades per les bruixes, inevitablement Macbeth es pregunta com podrà complir-se la tercera, ja que el Rei Duncan encara esta viu i, a més, té dos fills que poden heretar el tron. En realitat, des de que Macbeth va escoltar la profecia, la idea de l'assassinat de Duncan no va deixar de rondar per la seva ment, encara que, al principi la va rebutjar. No obstant això, la seva dona, l'ambició i la voluntat de la qual és més forta que la seva, intentarà incitar-ho a cometre el crim.

Guió i direcció: Orson Welles

Repartiment: Orson Welles, Jeanette Nolan, Don O’Herlily

Durada: 105 minuts

5 €. Socis: 3€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.

Organitza: La Cate