Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MADAMA BUTTERFLY (TEATRO ALLA SCALA)

Cine

  • MADAMA BUTTERFLY (TEATRO ALLA SCALA)

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Centre Parroquial - (COVID)

De viernes 11 junio 2021, 18:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
Primerament hem de dir que és ben sabut que l’estrena de Madama Butterfly a La Scala el 1904 és un dels fiascos més famosos de la història... Leer más

Primerament hem de dir que és ben sabut que l’estrena de Madama Butterfly a La Scala el 1904 és un dels fiascos més famosos de la història de l’òpera. Així doncs per primera vegada des d’aquesta fatídica nit, Riccardo Chailly restaura la versió original de dos actes de Puccini a l’escenari de la Scala. “Tots creiem que coneixem aquesta òpera”, escriu, però aquesta nova edició de la partitura original “ofereix descobriments continus”. Inspirada en el teatre japonès Kabuki, aquesta nova producció màgica és especialment rellevant per què compta amb un elenc internacional d’estrelles.

El director letó Alvis Hermanis ofereix aquí el que sembla un lloc perfecte entre el realisme tradicional i el “kitch orientalisme” per presentar l’estat d’ànim, el drama, el romanç i també la tragèdia d’aquesta òpera. “Res menys que una obra mestra” (Opera Journal)

“Va ser aquesta una representació rica en detalls, amb un profund i impressionant so i una enorme flexibilitat en els moments lírics, en particular durant l’exuberant evocació de l’alba de Nagasaki. Finalment, l’Acte II ininterromput (posteriorment partit en dos per Puccini), es precipita inexorablement cap a la desaparició de Cio-Cio-San “(Financial Times)