Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Màgia & Comèdia a Lluïsos d'Horta, amb Gerard Borrell

Teatro

  • Màgia & Comèdia a Lluïsos d'Horta, amb Gerard Borrell

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: domingo 30 octubre 2022, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 30 oct.
18:00 h
Finalizado
Gerard Borrell presenta MÀGIA I COMÈDIA ALS ATENEUS. Espectacle còmic i molt gamberro on Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora... Leer más

Gerard Borrell presenta MÀGIA I COMÈDIA ALS ATENEUS. Espectacle còmic i molt gamberro on Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent els espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia. Màgia & comèdia al casal, al Casino, al Círcol, al Centre.

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny, i és per això que ha ideat un espectacle a mida de la diversitat del món ateneístic.

El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis.

Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant.