Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MÀGIA I COMÈDIA

Teatro

  • MÀGIA I COMÈDIA
  • MÀGIA I COMÈDIA
  • MÀGIA I COMÈDIA

Ciudad: Vilafranca del Penedès

Lugar: Casal Societat La Principal

De sábado 24 septiembre 2022, 21:30 h a 22:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 24 sept.
21:30 h
Finalizado
MÀGIA & COMÈDIA ALS ATENEUS és un espectacle per a adults còmic i molt gamberro en el que Gerard Borrell demostra el seu enginy... Leer más


MÀGIA & COMÈDIA ALS ATENEUS és un espectacle per a adults còmic i molt gamberro en el que Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.
El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis .
Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant.

Durada: 70 min
Idioma espectacle: bilingüe (català - castellà)
Limitació edat públic: Adult

IMPORTANT :

ELS SOCIS DEL CASAL TENEN ENTRADA GRATUÏTA.


Podeu sol.licitar les vostres invitacions previament :

-A LES OFICINES DE DILLUNS A DIVENDRES DE 17 A 20H

-A TRAVÉS DE LA APP


El mateix dia del espectacle :

-DES DE UNA HORA ABANS A LA TAQUILLA DEL TEATRE