Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Màgic Palo

Familiar

  • Màgic Palo

Ciudad: Camprodon

Lugar: Casal Camprodoní

Inicio: domingo 17 julio 2022, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 17 jul.
12:00 h
Finalizado
ALTER ARTS, cicle de cultura de les comarques gironines és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la... Leer más

ALTER ARTS, cicle de cultura de les comarques gironines és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Un cicle itinerant format per cinc propostes artístiques molt diverses que actuaran pels diferents ateneus federats del territori gironès.

Un dels requisits imprescindibles d’Alter Arts ha estat potenciar les propostes artístiques representades amb la llengua catalana. El defuig de l’imaginari social dels grans pilars de les arts escèniques per apostar per altres expressions artístiques d’un format alternatiu, la paritat de gènere i la diversitat d’arts també han estat criteris importants.

El cicle Alter Arts es durà terme durant el segon semestre del 2022, entre els mesos de mitjans de juliol fins a novembre, i comptarà amb cinc espectacles de circ, monòleg, poesia, música folk i màgia.