Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Malson abans de Nadal

Teatro

  • Malson abans de Nadal

Ciudad: Barcelona

Lugar: C/Feliu i Codina, 7

Inicio: domingo 11 diciembre 2022, 12:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 11 dic.
12:00 h
Finalizado
18:00 h
Finalizado
MALSON ABANS DE NADAL, una versió lliure del Conte de Nadal de Charles Dickens, representada per membres del Grup Infantil Dimarts... Leer más

MALSON ABANS DE NADAL, una versió lliure del Conte de Nadal de Charles Dickens, representada per membres del Grup Infantil Dimarts 1 de l'escola de teatre dels Lluïsos, dirigits per la Núria Martínez i la Carla Ortuño.
Aquesta obra es representarà:
  • Diumenge 11 de desembre a les 12:00 h, es representaran conjuntament EL CONTE DE NADAL, pel grup Disart, dirigits per Núria Martínez i Júlia Asín, i el MALSON ABANS DE NADAL, separats per un entreacte.
  • Diumenge 11 de desembre a les 18:00 h, es representaran conjuntament EN QUIM I EL QUIXOT, pel grup Arep de Teatre, dirigit per Júlia Asín, i el MALSON ABANS DE NADAL, separats per un entreacte.

¿Es pot salvar el Nadal? Cansat de la rutinària tasca d’espantar i veure com la gent crida, Jack Skellington, el rei de les carabasses de Halloween, anhela difondre l’esperit nadalenc, però creant una versió “renovada” de Nadal, en la que les bromes macabres substituiran als tradicionals bons sentiments. Jack vol suplantar al Pare Noel i anar més enllà, ho aconseguirà?