Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MAMÁ O PAPÁ

Cine

  • MAMÁ O PAPÁ

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De viernes 17 diciembre 2021, 16:00 h a 17:40 h

Ver descripción del evento
Per començar el film ens resenta a la Flora (Mirin Ibarguren) i al Víctor (Paco León) els pares que tot nen voldria tenir: afectuosos,... Leer más

Per començar el film ens resenta a la Flora (Mirin Ibarguren) i al Víctor (Paco León) els pares que tot nen voldria tenir: afectuosos, moderns i divertits. No obstant això, tot es torça el dia que decideixen divorciar-se i apareix la oportunitat laboral de les seves vides, alguna cosa amb el que sempre havien somiat. És en aquest precís instant quan la custòdia dels seus tres fills es converteix en un problema per a tots dos, en què cap està disposat a cedir. Així que, per ordre de la jutge, seran els nens els que hauran de decidir amb qui es queden: amb la mare o amb el pare. Però a partir d’aquest moment, Flora i Víctor es declaren una guerra sense treva en què tots dos faran tot el possible per no obtenir la custòdia dels seus fills.

Aquesta comèdia, escrita i també dirigida pel cineasta Dani de l’Orden, compta amb Álamo i Antena 3 com productores.

Classificació per edat: 12 anys

Gènere:Comedia

Durada: 103 min

Direcció: Dani de la Orden

Repartiment: Paco León, Miren Ibarguren i també Iván Renedo

País: Espanya

Idioma original: Castellà