Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MANUAL DE LA BUENA ESPOSA (Otros idiomas)

Cine

  • MANUAL DE LA BUENA ESPOSA (Otros idiomas)

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Centre Parroquial - (COVID)

De viernes 12 febrero 2021, 17:45 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
Cinema francès a Cinema Ribes. Manual de la Buena Esposa. Cinema Ribes el cinema de Sant Pere de Ribes presenta la divertida pel·lícula... Leer más

Cinema francès a Cinema Ribes. Manual de la Buena Esposa.

Cinema Ribes el cinema de Sant Pere de Ribes presenta la divertida pel·lícula ‘Manual de la buena esposa’.

El film ens presenta a Paulette Van Der Beck i el seu marit que dirigeixen una escola per a mestresses de casa. La seva missió és formar adolescents perquè es converteixin en les esposes perfectes. Després de la sobtada mort del seu marit, Paulette descobreix que l’escola està a la vora de la fallida. Al maig de 1968 comença a qüestionar les seves creences. Reunida amb el seu primer amor, André, i amb l’ajuda del seu excèntrica germanastra Gilberte i l’estricta monja Casa-Thérèse, Paulette uneix forces amb les seves alumnes per superar el seu estat de depressió i convertir-se en dones alliberades.

Protagonitzada per la guanyadora de l’Oscar Juliette Binoche (“El pacient anglès”). De el director de “Dues dones”, una mirada plena d’humor sobre la solidaritat i la igualtat de gènere.

Una oportunitat per veure bon cinema francès a Cinema Ribes.

Classificació per edat:7 anys

Gènere:Comedia, Drama

Durada:109 min

Director:Martin Provost

Repartiment:Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noémie Lvovsky, Édouard Baer, François Berléand, Marie Zabukovec, Anamaria Vartolomei, Lily Taieb, Pauline Briand, Armelle, Marine Berlanger, Clémence Blondeau, Marie Cornillon, Lauren Deguitre, Clémentine Delange, Juliet Doucet, Suzanne-Marie Gabriell, Marie-Anne Guilbert, Sasha Herschritt, Margaux Houssiaux, Blandine Laignel, Andréa Mands, Salomé Soares, Julien Sibre, Stéphane Bissot, Dominique Pozzetto, Stéphane Hausauer, François Hauteserre, Cécile Ribault-Caillol

País:França

Idioma original:Francès

Recordatori per les últimes sessions. Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.