Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Marató de Terror

Cine

  • Marató de Terror
  • Marató de Terror
  • Marató de Terror

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: sábado 17 julio 2021, 20:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 jul.
20:45 h
Finalizado
I Festival de Cinema Fantàstic, Còmics i Joguines dels anys 70-80 - Overlook (dissabte 17 a les 20:45 h)Atenció!! Canvi d'horari... Leer más

I Festival de Cinema Fantàstic, Còmics i Joguines dels anys 70-80 - Overlook (dissabte 17 a les 20:45 h)

Atenció!! Canvi d'horari motivat pels canvis en les restriccions de la Generalitat per la Covid-19

Marató de Terror, amb la projecció de les pel·lícules
  • El terror llama a su puerta (1986, 90'): Un perillós organisme extraterrestre arriba a la terra, es tracta d'uns llimacs de l'espai que s'introdueixen per la boca, allotjant-se al cervell de la víctima i convertint-los en autèntics zombis.
  • Lady Snowblood V.O.S.E. (1973, 109'): Una jove japonesa ha estat criada i entrenada per venjar la mort del seu pare i la violació de la seva mare. Autèntica sobredosi de litres i litres d'hemoglobina.

Preu: Socis: 5,00 € / No socis: 6,00 €

Nota: Si heu pagat un preu més elevat abans de les darreres notificacions de restriccions del Govern de la Generalitat, se us retornaran els diners pagats de més a l'entrada de la sessió. Només heu de portar els vostres tiquets.