MARC GARCIA ARNAU

Música

  • MARC GARCIA ARNAU
  • MARC GARCIA ARNAU
  • MARC GARCIA ARNAU

Ciudad: Ulldecona

Lugar: Oficina de Turisme d'Ulldecona, Antic Molí de Cèsar Martinell

De sábado 7 agosto 2021, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
MARC GARCIA ARNAU (El Prat de Llobregat) Cançó autor satíric-protesta-filosòfic-trobadoresca  ENTRADA GRATUÏTA PREVIA RESERVAEl cantautor... Leer más

MARC GARCIA ARNAU (El Prat de Llobregat) Cançó autor satíric-protesta-filosòfic-trobadoresca  ENTRADA GRATUÏTA PREVIA RESERVA

El cantautor Marc García Arnau i el seu quintet us proposa un concert on presentarà una selecció de temes dels seus treballs musicals. En primer lloc "La corte del rey loco", amb cançons satíriques i humorístiques, però també amb una marcada càrrega social i filosòfica. Un disc d'històries amb personatges fascinants, una poètica captivadora i melodies plenes de color, que beuen directament de la tradició trobadoresca de la cançó d'autor. I, a més, un petit recull d'altres cançons, especialment del seu treball d'homenatge al mestre gal "Marc Garcia canta a Brassens", quan tot just es compleixen 100 anys del seu naixement.

Escolta'l al seu Spotify

Com sempre, garantía JMEP

Aforament limitat a 80 seients!!!

ENTRADA GRATUÏTA PREVIA RESERVA 

Les entrades es podran adquirir per PACKS DE PROXIMITAT d’entre 1 a 4 seients que podran seure junts.

Obre l’enllaç de sota per a consultar el mapa de situació dels PACKS DE PROXIMITAT, tria el que més s’ajusti al nº d’amistats i compra les entrades identificant els/les acompanyants.

Els PACKS DE PROXIMITAT els podrà comprar una única persona identificant a tots els/les acompanyants seguint la normativa vigent.

És OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA durant tota l’actuació seguint la normativa vigent.

Recorda venir amb temps suficient ,- obrim portes a les 19.30h-, per a validar les teves entrades i seure al teu PACK DE PROXIMITAT.

Tria un pack del mapa i compra!

119451622216684_2.png