Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MARE MEVA!

Teatro

  • MARE MEVA!

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: sábado 22 julio 2023, 18:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 22 jul.
18:00 h
Finalizado
“Mare Meva!” està basada lliurement en el musical “Mamma Mia!”.A pocs dies del seu casament, la protagonista, de 22 anys, s’assabenta... Leer más

“Mare Meva!” està basada lliurement en el musical “Mamma Mia!”.


A pocs dies del seu casament, la protagonista, de 22 anys, s’assabenta que el seu pare, la identitat del qual sempre li ha estat amagada, podria ser un dels tres amants registrats en un diari antic de la seva mare. Decideix llavors convidar-los a tots tres a la cerimònia per veure si, coneixent-los és capaç d’esbrinar qui dels 3 és el seu pare. La mare, que hores d’ara regenta un hotel en una illa grega, és una cantant pop retirada que no ha vist a cap dels possibles pares des d’abans del naixement de la seva filla. El retrobament inesperat amb ells i els embolics que se’n deriven generen tot tipus de malentesos i situacions tirant a caòtiques. Tot plegat amb un munt de cançons adaptades expressament per al muntatge.