Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MARIANA GÓMEZ + DUO BROTONS

Conciertos, Música

  • MARIANA GÓMEZ + DUO BROTONS

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De sábado 27 agosto 2022, 21:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 27 ago.
21:30 h
Finalizado
MARIANA GÓMEZ + DUO BROTONS / CLÀSSICA AL NEC DISSABTE – 27/08 21.30 h / Far de Calella / 10€ i 12 €Nit de doble concert de clàssica... Leer más

MARIANA GÓMEZ + DUO BROTONS / CLÀSSICA AL NEC

DISSABTE – 27/08

21.30 h / Far de Calella / 10€ i 12 €


Nit de doble concert de clàssica al Far amb dos projectes mott diferents i atractius. El primer concert seria la Mariana Gómez, originària de la comunitat indígena de Paracho, a Mèxic. Per herència familiar, des dels 6 anys, la guitarra ha estat la seva companya amb la qual ha fet gira de concerts en més de 10 països, compartint el color particular de la seva guitarra, amb propostes úniques. Durant aquest concert, viatjarem i redescobrirem una part de la riquesa sonora d'Iberoamèrica.

El segon concert us proposem al Duo Brotons, format per Hector Bascones al violoncel i Gerard Sala al piano, sorgeix l'any 2021 a partir d'una amistat molt llarga que finalment s'ha elevat a un altre nivell. El programa consta de peces que transcendeixen des de l'època clàssica fins a l'actualitat.