ROSSELLA REZZOLLA, MASSIMO AGOSTINELLI & ANDREA ZAMPINI Duo de guitarres "Música i danses de Llatinoamèrica i Espanya"

Conciertos, Música

  • ROSSELLA REZZOLLA, MASSIMO AGOSTINELLI & ANDREA ZAMPINI Duo de guitarres "Música i danses de Llatinoamèrica i Espanya"
  • ROSSELLA REZZOLLA, MASSIMO AGOSTINELLI & ANDREA ZAMPINI Duo de guitarres "Música i danses de Llatinoamèrica i Espanya"

Ciudad: Girona

Lugar: Casa de Cultura

De jueves 14 julio 2022, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
Les peces que escoltarem per a dues guitarres formen part d'una recerca musical que va començar fa més de vint anys per diversos guitarristes... Leer más

Les peces que escoltarem per a dues guitarres formen part d'una recerca musical que va començar fa més de vint anys per diversos guitarristes italians, tots profundament enamorats de la tradició musical espanyola i llatinoamericana.

Es van reelaborar una sèrie d'àries i danses tradicionals pròpies dels països d'Amèrica Llatina i Espanya, inconfusibles per la seva autenticitat i senzillesa.

Les cançons que us oferim aquest vespre representen la síntesi d'un profund treball d'arranjament que hem fet al llarg del temps per a dues guitarres, que ha portat a la definició d'un programa titulat "Música i danses de Llatinoamèrica i Espanya".