Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Masterclass Blues &. Boogie Woogie Piano amb Lluís Coloma

Formación

  • Masterclass Blues &. Boogie Woogie Piano amb Lluís Coloma
  • Masterclass Blues &. Boogie Woogie Piano amb Lluís Coloma
  • Masterclass Blues &. Boogie Woogie Piano amb Lluís Coloma

Ciudad: Caldes de Montbui

Lugar: Teatre del Centre

De jueves 13 junio 2024, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
jue. 13 jun.
18:00 h
Finalizado
La Universitat Popular de Caldes de Montbui tanca el primer semestre del 2024 amb una masterclass de blues impartida per en Lluís Coloma.Lluís... Leer más

La Universitat Popular de Caldes de Montbui tanca el primer semestre del 2024 amb una masterclass de blues impartida per en Lluís Coloma.

Lluís Coloma, reconegut a nivell internacional com un dels millors pianistes de Blues & Boogie Woogie actuals, ens ofereix una exclusiva masterclass on ens aproparem a aquesta música des de la història i la pràctica, vivint directament la passió i energia que Lluís transmet en les seves interpretacions.

Lluís compartirà també les seves experiències musicals i humanes al costat de grans pianistes que varen aprendre dels mestres creadors d’aquests estils, així com la tècnica que ha desenvolupat al llarg d’anys de treball i la seva visió original i innovadora on tradició i modernitat es complementen de forma natural.