Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Maure el dinosaure (Teatre Nu)

Familiar, Teatro

  • Maure el dinosaure (Teatre Nu)

Ciudad: Vilanova del Vallès

Lugar: Centre Cultural

Inicio: sábado 22 octubre 2022, 18:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 22 oct.
18:00 h
Finalizado
Maure el dinosaure és un espectacle de titelles per a infants a partir de dos anys. Una història senzilla, emotiva, clara i poètica.... Leer más

Maure el dinosaure és un espectacle de titelles per a infants a partir de dos anys. Una història senzilla, emotiva, clara i poètica. Un relat que se centra en una relació d’amistat, en un univers de complicitat i confiança entre una nena i el seu inseparable dinosaure. Aquest espectacle posa en un mateix pla el món real i el món fantàstic dels infants, per explicar una història on el més important és la necessitat de sentir l’ajuda i l’amistat de l’altre ben a prop.

Sinopsi: La Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de banyes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què faria la Martina sense en Maure? I en Maure sense la Martina? Esperem que no s’hagin de separar mai. Però… i si un dia ho haguessin de fer? Gaudiu dels jocs i les aventures de la Martina i el seu gran amic: En Maure el dinosaure.

Edat recomenada: + 2anys

Autor i director: Víctor Borràs

Intèrprets: Víctor Borràs/Aitor M. Vinagret i Maria Hervàs/Nerea Mendia

Música: Oriol Canals i Dani Ferrer

Escenografia i titelles: Plancton-Joan Pena

Il·luminació i tècnica de la companyia: Paula Crespo

Producció executiva i distribució: Maria Hervàs

Ajudantia de producció: Mireia Arenós

Administració: Montse Valentí

Comunicació i premsa: Bàrbara Balcells i Marta Nin Loscos


ELS MENORS DE 3 ANYS QUE NO OCUPIN SEIENT ESTARAN EXEMPTS DE PAGAMENT.