Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MI BARRIO VALLECAS + MUNDO PECERA + UN DIA MÉS Casa de Cultura de la Unió a Teià

Cine

  • MI BARRIO VALLECAS + MUNDO PECERA + UN DIA MÉS  Casa de Cultura de la Unió a Teià
  • MI BARRIO VALLECAS + MUNDO PECERA + UN DIA MÉS  Casa de Cultura de la Unió a Teià

Ciudad: Teià

Lugar: Casa de Cultura de la Unió (Teià)

De domingo 8 octubre 2023, 18:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
dom. 8 oct.
18:00 h
Finalizado
Presentació a càrrec Joaquim Roqué, director del festival, Isabel Iniesta, Jorge Martínez Vera, directorsMI BARRIO VALLECASDocumentari.... Leer más

Presentació a càrrec Joaquim Roqué, director del festival, Isabel Iniesta, Jorge Martínez Vera, directors


MI BARRIO VALLECAS

Documentari. 75 min. Espanya.

Isabel iIiesta, Jorge Martínez Vera, 2023

Sinopsi

Cinc joves d'un barri de la perifèria de Madrid decideixen fer un documental per desmitificar la seva realitat i expressar les seves idees sobre educació, futur, treball, feminisme, prejudicis… Al llarg del metratge ens adonem que moltes d’aquestes preocupacions probablement siguin compartides amb la resta de la joventut i veïns/es del barri.


MUNDO PECERA

Marco Antonio Toledo Oval, 2023. Espanya.

Ficció. 12 min. VOE

Sinopsi

Un emigrant desocupat, contrariat per l'enrenou social als carrers, decideix agafar una ruta diferent a l’habitual. La necessitat d'un canvi, la seva frustració i l'entorn hostil provoca una acció de revelació pacífica i humana que, almenys, el traurà de “la seva peixera”.


UN DIA MÉS

Carlos Puig Mundó, 2023. Catalunya.

Ficció. 15 min. VOC

Sinopsi

A primera hora del matí, la Maria arriba a l'institut amb el seu pare, que, veient-la massa carregada amb el faristol i la llum, s'entesta a ajudar-la. Un cop dins, la recepcionista els dóna la benvinguda, i avisa la Maria que el seu tutor, el Miquel, l'ajudarà a guardar les coses després de les classes.