Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Microteatre Ateneus d'Horta - Mostra de les obres guanyadores als Lluïsos d'Horta

Teatro

  • Microteatre Ateneus d'Horta - Mostra de les obres guanyadores als Lluïsos d'Horta

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: domingo 26 noviembre 2023, 17:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 26 nov.
17:30 h
Finalizado
19:30 h
Finalizado
Microteatre Ateneus d'Horta - Segona Edició. Mostra de les obres guanyadores: DONA, MARE I MÉS DE 40 d'Alba Teixidó, dirigida per Lluís... Leer más

Microteatre Ateneus d'Horta - Segona Edició. Mostra de les obres guanyadores: DONA, MARE I MÉS DE 40 d'Alba Teixidó, dirigida per Lluís Solé, LA DOCTRINA CLOS de Xavier Alomà, dirigida per Pere Puértolas i MISSATGE AL REI escrita i dirigida per Daniel Vergés.

Aforament reduït. Cal reserva prèvia

Dona, mare i més de 40: Un dia estressant en la vida quotidiana d'una dona, de més de quaranta, casada, amb tres fills.

La doctrina Clos: Què passa quan una dona gran llança una galleda d’aigua a un home que és al carrer des del balcó de casa seva? Què hi pinta, en aquesta història, l’exalcalde Joan Clos i quina és la seva “doctrina”? Què amaguen aquests dos veïns d’escala?

Missatge al rei: Un Oficial de l'exèrcit i un Missatger reial discuteixen sobre l'última derrota en el camp de batalla a l'Anglaterra del S. XVIII.