Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mientras dure la guerra

Cine

  • Mientras dure la guerra
Agotadas

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: viernes 18 septiembre 2020, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 18 sept.
20:30 h
Finalizado
A #LluïsosCinema us proposem Cine Fòrum. Projectarem la pel·lícula Mientras dure la guerra, d'Alejandro Amenábar (2019 - 103 min. Espanya).... Leer más

A #LluïsosCinema us proposem Cine Fòrum. Projectarem la pel·lícula Mientras dure la guerra, d'Alejandro Amenábar (2019 - 103 min. Espanya). La pel·lícula la presentarà Quim Casals i en acabar la comentarem tots plegats.

Sinopsi: (Drama) Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament la revolta militar que promet portar ordre a la convulsa situació de país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seves tropes al front revoltat i inicia una reeixida campanya amb la secreta esperança de fer-se amb el comandament únic de la guerra. La deriva sagnant del conflicte i l'empresonament d'alguns dels seus companys fa que Unamuno comenci a qüestionar la seva postura inicial i a sospesar els seus principis. Quan Franco trasllada la seva caserna a Salamanca i és nomenat Cap de l'Estat a la zona nacional, Unamuno va al seu Palau, decidit a fer-li una petició. (FILMAFFINITY).