Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MIGRA Irene Reig & Marta Garrett Jazz Quintet

Música

  • MIGRA Irene Reig & Marta Garrett Jazz Quintet

Ciudad: Lladó

Lugar: TEATRE SINDICAT Plaça major s/n, 17745 Lladó. + info 972565101

Inicio: sábado 26 noviembre 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 nov.
20:00 h
Finalizado
MIGRA, un projecte a quintet coliderat per la cantant Marta Garrett i la saxofonista Irene Reig. MIGRA és una aposta innovadora, centrada... Leer más

MIGRA, un projecte a quintet coliderat per la cantant Marta Garrett i la saxofonista Irene Reig. MIGRA és una aposta innovadora, centrada en el paper del saxo i la veu com a instruments melòdics principals, amb temes d’autoria pròpia, d’ambdues artistes, i un ampli ventall d’estils i influències. Irene Reig (Barcelona, 1993) és una de les músiques més inquietes de les noves generacions de jazzistes. Membre del col·lectiu i discogràfica The Changes, ha enregistrat treballs com ‘Views’ (Discmedi, 2017), ‘IAPSIS’ (The Changes, 2019) i ‘Mira’ (The Changes, 2021) que l’acrediten com un dels valors més sòlids del moment. Pel que fa a Marta Garrett (Lisboa, 1994) és professora del Taller de Músics i col·labora en diferents projectes, a Bacelona i Lisboa, d’estils tan diversos com el jazz, el hip-hop i la música brasilera. Reig i Garrett van coincidir a The Bop Collective.