Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mil Incendis

Cine

  • Mil Incendis

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: viernes 10 junio 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 10 jun.
20:30 h
Finalizado
#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de juny és MIL INCENDIS de Saeed Taji Farouky. (2021 - 90 min. VO en birmà,... Leer más

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de juny és MIL INCENDIS de Saeed Taji Farouky. (2021 - 90 min. VO en birmà, subtitulada en català. Producció: França, Suïssa, Països Baixos i Palestina. Títol original: A Thousand Fires).

Un emotiu retrat d’una família de Myanmar (Birmània) que extreu petroli manualment per sobreviure. En un entorn rural marcat pel foc, els forats al subsol i el ritme mecànic d’una indústria petroliera artesanal, Thein Shwe i Htwe Tin entreguen cos i ànima per obtenir un barril de petroli al dia. El fill gran, Zin Ko Aung, vol trencar amb un sistema violent que explota la integritat dels seus pares.