Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mira Que eres Linda

Danza

  • Mira Que eres Linda

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Les Escoles Velles

De viernes 5 mayo 2023, 19:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
vie. 5 may.
19:00 h
Finalizado
Mira Que Eres LindaDins del Cicle Cossos Subversius, mostra performàtica d'un procés d'exploració i creació escènica amb 9 dones d'edats... Leer más

Mira Que Eres Linda

Dins del Cicle Cossos Subversius, mostra performàtica d'un procés d'exploració i creació escènica amb 9 dones d'edats entre els 54 i 84 anys, amaters i residents al Baix Montseny.

Procés de creació a partir del qüestionament de certs introjectes (missatges que hem incorporat de la societat i que condicionen les nostres experiències de vida) en aquest cas relacionats amb el cos i la seva expressió. Qui va dir que hi ha una edat per a què?

Part del projecte és també, la documentació audiovisual de la residència que podrem veure una vegada finalitzi aquesta.

Laboratori dirigit per Uma Maraval.

Intèrprets: Àngels Figuerola Farré, Maria Dolors Sabé Corney, Maria gonzalez Rodriguez, Mariona Serra Barcons,Maria Àngels Miralpeix Jubany, Montse Rodriguez Moranta, Roser Castaye Castillo, Rosa Maria Sabé Corney, Teresa Bayés Junyent.