Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mirna Vilasís

Conciertos

  • Mirna Vilasís
  • Mirna Vilasís

Ciudad: Girona

Lugar: El Foment (Carrer dels Mercaders, 14)

Inicio: viernes 11 junio 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 11 jun.
20:15 h
Finalizado
Molts hem conegut Montserrat Abelló com un referent de les lletres catalanes. Com una poeta i traductora que no tan sols va escriure... Leer más

Molts hem conegut Montserrat Abelló com un referent de les lletres catalanes. Com una poeta i traductora que no tan sols va escriure alguns dels capítols més celebrats de la nostra cultura contemporània, sinó que va traslladar a la nostra llengua la paraula de tòtems anglosaxons com Sylvia Plath. Mirna Vilasís va arribar a conèixer la dimensió més profunda i humana d’Abelló. La que només es pot assolir a través de vincles com l’amistat que les va unir durant molts anys. Tan forta era aquesta amistat, que poeta i cantant van arribar a treballar plegades en una producció conjunta.

Un espectacle musical basat en l’obra de la poeta. Un poc abans de la mort d’Abelló. “Espero meravelles” és el  testimoni d’aquest projecte. Tretze poemes de Montserrat  Abelló, cantats per Mirna Vilasís i musicats per Xavi Múrcia.  Versos que ja han esdevingut eterns i que Vilasís trasllada  a les cristal·lines aigües del folk, el jazz i la cançó d’autor.  Un homenatge a un dels grans noms de la cultura de casa  nostra. La reafirmació de la transcendència i la transversalitat de la seva obra. I, sobretot, el record d’una amiga que mai  acabarà de marxar, a qui tenim d’allò més present i a la qual  continuarem celebrant a través d’aquest disc. 


PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA:

Per la compra d'entrades per a persones amb la mobilitat reduïda cal fer la reserva al 621 22 75 97 de dilluns a divendres, d'11 a 13 h o mitjançant el correu electrònic programacio@elfomentgirona.cat