Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MISTELA, CANDELA, SARSUELA

Teatro

  • MISTELA, CANDELA, SARSUELA

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

De sábado 16 octubre 2021, 21:00 h a 22:10 h

Ver descripción del evento
Escena Professional Tres sarsueles en una. Fresques, còmiques i rimades. Pitarra i Vidal i Valenciano tornen als escenaris com a clàssics... Leer más

Escena Professional

Tres sarsueles en una. Fresques, còmiques i rimades. Pitarra i Vidal i Valenciano tornen als escenaris com a clàssics d’avui dia per fer-nos matar les penes. Quatre actors i un músic, bevedors de mistela, es fan una sarsuela d’embolics en una sastreria: Corina espera el seu príncep blau, però sa mare planeja que es casi amb Don Mateu, antic conegut de la Sastressa; la Sastressa s’encaterina de Titus, promès de Maria... Sastres, metges i lloros amaneixen el plat dins la versatilitat d’una comèdia musical.

Autoria: Sílvia Navarro, Gemma Sangerman Directors: Gemma Sangerman, Joel Riu Intèrprets: Aida Llop (actriu), Mireia Lorent (actriu), Lluís Oliver (actor), Joan Sáez (actor), Oriol López (pianista)