Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mobilus

Familiar, Teatro

  • Mobilus

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De sábado 28 noviembre 2020, 17:00 h a 17:50 h

Ver descripción del evento
sáb. 28 nov.
17:00 h
Finalizado
Teatre visual amb màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ, inspirat en l’obra de l’artista plàstic nord-americà Alexander... Leer más

Teatre visual amb màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ, inspirat en l’obra de l’artista plàstic nord-americà Alexander Calder. Els seus mòbils, que van posar l’art a ballar, es convertiran ara en moviment també sobre l’escenari.

Una explosió creativa on mòbils, escultures de filferro, pintura i circ són els quatre eixos que es fusionen amb les diferents disciplines teatrals per a oferir un viatge oníric pel món de l’artista i donar-lo a conèixer als petits espectadors. I no caldrà ser un gran coneixedor de l’obra de Calder per gaudir de Mobilus; al contrari, aquest espectacle serà una de les millors vies d’entrada a l’univers del creador per a molts infants que pensen que l’art pot ser avorrit.

Autoria: Teia Moner

Coreografia: Laia Santanach, Olga Lladó, Eugenia Morales i Addaura Dansa

Direcció artística: Teia Moner

Interpretació: Cristina Bertran, Helena Rodríguez, Gerald Sommier, Mireia Plana.

Una producció de Teia Moner SCCL