Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Monogràfic de Gestió Esportiva "La Gestió dels Recursos Humans a les Entitats Esportives"

Formación

  • Monogràfic de Gestió Esportiva "La Gestió dels Recursos Humans a les Entitats Esportives"

Ciudad: Tortosa

Lugar: Centre Cívic de Ferreries. Plaça de Joan Monclús, 1, (Tortosa)

De miércoles 22 noviembre 2023, 8:45 h a 14:15 h

Ver descripción del evento
mié. 22 nov.
08:45 h
Finalizado
Jornada monogràfica dedicada als diferents aspectes, continguts i opinions d'experts en relació a la Gestió dels Recursos Humans a... Leer más

Jornada monogràfica dedicada als diferents aspectes, continguts i opinions d'experts en relació a la Gestió dels Recursos Humans a les entitats esportives de caràcter públic o privat, amb i sense ànim de lucre.

De la mà de diferents persones dins l'àmbit de la gestió esportiva s'abordaran els principals interrogants i reptes, pros i contres de les alternatives de gestió dins el sector públic, alternatives de la gestió del personal des del voluntariat i la professionalitat en l'àmbit associatiu sense ànim de lucre, l'adaptació dels contractes de personal a la darrera reforma laboral, la irrupció dels plans d'igualtat en la gestió del personal i les diferents visions de present i futur de l'exercici professional i voluntari de l'esport.